Tour operator for incoming tourism & Registered guide.

Amsterdam – grad iznenadjenja:

Na samo par sati leta iz bilo kog dela nase zemlje, nalazi se jedna od najpopularnijih turistickih destinacija Zapadne Evrope – romanticni grad Amsterdam. Na desetine miliona turista svake godine obilazi njegove ulice, kanale i znamenitosti prepune istorije.
Amsterdam je zivahan, dostojanstven, romantican i zabavan u isto vreme. On je jedinstveni sarmer, poseban i po tome sto su najlepse stvari koje ga krase zapravo dostupne svima, izlozene na trotoarima, po skverovima i barovima punim mladosti. Ono sto je zabranjeno u Amsterdamu ne moze biti dozvoljeno nigde na svetu, a obrnuto je sasvim normalno, kako tvrde Holandjani.
Bilo da putujete grupno ili solo, u licnoj reziji, obratite se agenciji Olivera Travel koja ce se potruditi da vam boravak u ovom gradu iznenadjenja bude nezaboravan.
Za vas organizujemo: gradske ture, krstarenje kanalima, za velike grupe krstarenje kanalima je uzivo sa vodicem na vasem jeziku, vecere na brodu uz nezaboravno krstarenje kanalima, kombinovane ture autobusom i brodom, pesacke ture, posete brusionici dijamanata, profesionalno vodjenje kroz najpoznatije muzeje, ulaznice za muzeje: Van Gog, Rijks, Heineken experience, Madam Tusaud i jos mnogo toga.

 • collage image title

   

  De Dam

 • collage image title

   

  De Waag

 • collage image title

   

  Madame Tussaud

 • collage image title

   

  Montelbaanstoren

 • collage image title

   

  Magere Brug

 • collage image title

   

  Singel 1

Klikni na sliku da se uveca.

Sve fotografije: OLIVERA WIERINGA

© 2010 Olivera Travel E-mail